FAQ's

Dobrodošli na stranicu Često postavljana pitanja (FAQ)! Pronađite odgovore na pitanja, koja se odnose na naše proizvode/usluge. Za više informacija kontaktirajte nas putem chat podrške ili kontakt forme. Tu smo za sva Vaša pitanja!

Standardna pitanja

Nudimo:

  • 24/7 podrška
  • Brz odziv
  • Planirani izveštaji
  • Fleksibilne cene
  • Popust na više domena

Da, imamo uspešnu saradnju sa raznim agencijama kako bismo pružili podršku prilikom pokretanja njihovih klijentskih sajtova. Naši paketi za održavanje WordPress-a omogućavaju agencijama da pruže dodatnu vrednost svojim klijentima, unapređujući krajnje rezultate.

Da, naš tim pruža usluge SEO optimizacije. Kontaktirajte nas za detalje.

Naša podrška je dostupna 24/7 tokom cele godine.

Da, nudimo posebne popuste za više WordPress sajtova. Za više informacija, kontaktirajte nas putem e-maila na info@artloper.com ili telefonom na +381604634747.

Kvalitetan veb host čini ogromnu razliku u performansama vaše veb lokacije i može poboljšati rangiranje vašeg pretraživača. Ako ste zadovoljni svojim trenutnim hosting uslugama, onda postoji velika šansa da će sve biti u redu. Za korisnike koji imaju probleme sa svojim hostingom ili traže više performansi, možemo vas uputiti na pristupačne, visokokvalitetne hosting provajdere koji su prilagođeni vašim potrebama. Takođe, kao deo naše usluge, nudimo povoljan hosting za WordPress sajtove sa vrhunskom brzinom i sigurnošću. Naš hosting je optimizovan za WordPress, obezbeđujući stabilnost i performanse vašeg sajta, a naša agencija nudi dodatnu podršku i upravljanje našim hosting paketima. Za više informacija o našim hosting uslugama, posetite našu stranicu ili nas kontaktirajte direktno.

Takođe, možete nas kontaktirati putem e-maila na info@artloper.com ili telefonom na +381604634747 za sve dodatne informacije u vezi sa našim hosting paketima i specifikacijama.

Hitna WordPress podrška

Da bismo pružili sveobuhvatnu podršku za WordPress, biće nam potreban administratorski nalog u WordPress-u i pristup vašem serveru, obično preko CPANEL-a ili preko vašeg naloga za hosting, tako da možemo sve da podesimo i rešimo sve probleme koji se pojave. Osim toga, prikupljamo samo standardne informacije za obračun i adresu e-pošte za obaveštenja.

Kada se desi kvar ili hakerski napad na vašem WordPress sajtu, vlasnicima je neophodna hitna pomoć. Naš WordPress servis za hitne slučajeve obuhvata:

  • Popravku oštećenog WordPress sajta
  • Vraćanje pristupa administrativnom panelu WordPress-a
  • Opširno rešavanje svih problema povezanih sa WordPress platformom

Ako ažuriranje jezgra, dodatka ili teme WordPress-a izazove kvar na vašoj veb lokaciji, mi ćemo to popraviti ili vratiti rezervnu kopiju. Uvek imamo na raspolaganju rezervnu kopiju sajta pre nego što primenimo ažuriranja i testiramo posle. Ponekad dodaci jednostavno nisu kompatibilni sa najnovijom verzijom WordPress-a ili ih više njihov programer ne održava. U tim slučajevima, potrudićemo se da pronađemo zamenu za preporuku.

Naš tim će vam pomoći dok vaša veb lokacija ne bude čista, bezbedna i ponovo vidljiva onlajn.

Možete kontaktirati naš tim za podršku putem telefona ili chata uživo da biste razgovarali o problemu koji imate sa svojom veb lokacijom. Dobićete uputstva za rešavanje problema što je pre moguće.

The mate was a mighty sailing man the Skipper brave and are five passengers set sail that day for a three hour tour a three hour tour doing it our way there's nothing we wont try never heard the word impossible.

Usluge održavanja

Usluga održavanja WordPress web sajta obuhvata redovno ažuriranje softvera, tema i dodataka, rešavanje problema i održavanje sigurnosti radi osiguranja funkcionalnosti sajta.

Redovno održavanje osigurava sigurnost sajta, sprečava probleme izazvane zastarelim softverom i obezbeđuje stabilnost i pouzdanost sajta.

Ključni koraci uključuju redovno ažuriranje WordPress jezgra, tema i dodataka, pravljenje sigurnosnih kopija, proveru funkcionalnosti i otklanjanje problema.

Nakon ažuriranja, pažljivo proveravamo kompatibilnost tema i dodataka. Ako se pojave problemi, sarađujemo sa autorima dodataka/tema ili primenjujemo odgovarajuće strategije za očuvanje funkcionalnosti sajta.

Pružamo hitnu podršku 24/7 za kritične probleme. Klijenti mogu kontaktirati naš tim putem unapred određenih kanala za brzu reakciju i rešavanje problema.

Da, možete promeniti svoj paket u bilo kom trenutku.

Nije neophodno. Naša usluga održavanja WordPress-a je dostupna i za sajtove koji nemaju hosting kod nas.

Trudimo se da budete zadovoljni našim uslugama. Međutim, ako iz bilo kog razloga želite da otkažete svoj nalog u toku tih trideset dana, pretplata neće biti produžena za naredni mesec.

Možete nam postaviti onoliko pitanja koliko želite, a ako je vaš zahtev pokriven vašim planom, mi ćemo se odmah pobrinuti za to. Naši planovi uključuju do petnaest (15) minuta ispitivanja problema po zahtevu bez dodatnih troškova. Ako problem zahteva detaljniju analizu i istragu, poslaćemo procenu troškova da bismo istražili i rešili problem.

Optimizacija brzine WordPress platforme

Optimizacija brzine može smanjiti vreme učitavanja sajta, poboljšati korisničko iskustvo i povećati angažman posetilaca. To može uticati na bolje rangiranje na pretraživačima i smanjenje stope napuštanja sajta.

Da, apsolutno. Brži sajtovi pružaju bolje korisničko iskustvo. Posetioci će ostati duže na bržem sajtu, što može dovesti do većeg angažmana i konverzija.

Ključne komponente uključuju hosting, optimizaciju slika, efikasno korišćenje keširanja, smanjenje HTTP zahteva i kompresiju resursa kao što su CSS i JavaScript.

Da, spor sajt može povećati stopu napuštanja. Ako se sajt sporo učitava, posetioci imaju veću verovatnoću da će napustiti sajt pre nego što uopšte pregledaju sadržaj.

Nakon prvobitne optimizacije, redovno pratimo performanse sajta, vršimo ažuriranja, prilagođavamo strategije keširanja i optimizujemo nove sadržaje kako bismo održali brzinu sajta na visokom nivou tokom vremena.

 
 
 

Sa kompleksnim dizajnom, postizanje optimalne brzine može biti izazovnije, ali nije nemoguće. Dodatna optimizacija i prilagođavanje, kao i redovno praćenje performansi, mogu pomoći u postizanju boljih rezultata.

Redovno praćenje performansi sajta pomoću alata za analizu brzine može otkriti bilo kakve promene ili potrebe za dodatnom optimizacijom. Takođe, porast stope napuštanja sajta ili smanjenje angažmana korisnika mogu ukazati na potrebu za dodatnim prilagođavanjima.

Da, brzina učitavanja je faktor koji utiče na SEO. Brži sajtovi često imaju bolje rangiranje na pretraživačima kao što je Google, što može pozitivno uticati na vidljivost vaše stranice.

Ako nakon optimizacije sajt i dalje ima sporije performanse, može biti nekoliko razloga. Moguće je da postoje specifične tehničke ili hosting probleme koji zahtevaju dodatnu analizu i prilagodbe.

Da, podržavamo migraciju sa različitih CMS platformi na WordPress. Za procenu, molimo vas da nas kontaktirate radi detaljnijih informacija.

Tokom migracije, vaši podaci, kao što su sadržaj, slike, i struktura stranica, prenose se na WordPress platformu uz prilagođavanje kako bi se zadržala konzistentnost i funkcionalnost.

Da, pružamo mogućnost testiranja migriranog sajta na WordPress kako bismo osigurali da sve funkcioniše pre prelaska sajta uživo.

Svi vaši podaci se tretiraju sa najvišim stepenom sigurnosti tokom migracije. Koristimo sigurne protokole i enkripciju kako bismo zaštitili vaše informacije.

Da, nakon završene migracije, pružamo podršku i obuku kako biste se upoznali sa novim WordPress okruženjem i kako biste mogli neometano upravljati sajtom.

Plaćanje

Plaćanje se vrši direktno na tekući račun firme.

Niste pronašli odgovor? Onda