Hitna WordPress podrška

Vraćamo brzo Vaš web sajt u funkcionalno stanje!

Rešavamo SVE probleme na Vašem sajtu!

Vaš WordPress sajt je izgubio funkcionalnost i potrebna Vam je hitna pomoć? Hitna WordPress podrška pruža brzo i efikasno rešenje u najkraćem mogućem roku!

Hitna WordPress pomoć

24/7 podrška

Nudimo potpunu podršku za Vaš WordPress sajt. Bez obzira da li Vam je potrebna hitna WordPress podrška zbog prekida rada, malvera, hakovanja naloga ili loših performansi, posedujemo iskustvo i znanje da efikasno rešimo sve ove izazove.

 • Vreme odgovora: 10 minuta
 • Podrška dostupna 24/7
Hitna WordPress pomoć
Hitna WordPress pomoć rešava sve probleme na Vašem sajtu!

Prepoznajte situacije, a mi ćemo naći rešenje

Ovo su neke od mogućih situacija koje mogu izazvati probleme na Vašem web sajtu:

 • Hakerski napadi: Vaš WordPress sajt može biti meta hakerskih napada, što može dovesti do kompromitovanja bezbednosti i ugrožavanja podataka korisnika.
 • Greške u kodu: Loša implementacija ili greške u kodu tema ili dodataka mogu uzrokovati nesavršenosti, lošu funkcionalnost ili čak pad web sajta.
 • Problemi sa DNS-om: DNS (Domain Name System) je sistem koji prevodi nazive domena (npr. www.vašasajt.com) u IP adrese koje su neophodne za pravilno usmeravanje saobraćaja na web sajtu. Problemi sa DNS-om mogu dovesti do toga da posetioci ne mogu da pristupe vašem sajtu.
 • Slaba performansa: Neoptimizovane slike, veliki broj dodataka i drugi faktori mogu doprineti sporijem učitavanju stranica, što može uticati na korisničko iskustvo.
 • Gubitak podataka: Nepravilno konfigurisani sigurnosni ili backup mehanizmi mogu dovesti do gubitka važnih podataka ukoliko dođe do problema.
 • Konflikti dodataka i tema: Ažuriranje jednog dodatka ili teme može rezultirati sukobom sa drugim, što može dovesti do nefunkcionalnog web sajta.
 • Spam i bezbednost: Neadekvatna zaštita od spama može dovesti do preplavljenosti komentara i poruka na vašoj web stranici, dok nedovoljna sigurnost može dovesti do kompromitovanja integriteta sajta.
 • Problemi sa indeksiranjem: Ako vam web sajt nije pravilno indeksiran od strane pretraživača, može doći do problema sa rangiranjem i vidljivošću na internetu.
 • Greške u bazi podataka: Ako postoji problem sa bazom podataka koja čuva podatke vašeg web sajta, to može uzrokovati nesavršenosti u prikazu sadržaja, greške pri učitavanju stranica ili potpuni prekid rada sajta.
 • Nedostatak redovnog održavanja: Ako ne pratite redovno ažuriranje WordPress-a, tema i dodataka, to može dovesti do bezbednosnih problema i nestabilnosti web sajta.
KONSULTACIJE SA WORDPRESS TIMOM

Zakažite besplatne konsultacije!

Naš tim sa iskustvom u održavanju WordPress web sajta nudi besplatne konsultacije od 30 minuta kako bismo vam pomogli sa svim pitanjima vezanim za održavanje i sigurnost vaše WordPress web sajta.

Hitna WordPress pomoć

Često postavljana pitanja - FAQ

Ponekad, kada je web sajt pokvaren ili hakovan, vlasniku sajta je potrebna hitna pomoć oko njihovog WordPress sajta. Zato smo došli do WordPress servisa za hitne slučajeve koji pokriva sledeće usluge:

• Popravljanje pokvarenog WordPress sajta
• Vraćanje pristupa WordPress admin panelu
• Bukvalno sve što je vezano za WordPress, mi pokrivamo!

Da. Sarađujemo sa mnogim  agencijama kako bismo bili sigurni da su njihovi klijenti dobro podržani kada se njihov sajt pokrene. Nudeći jedan od paketa za održavanje WordPress-a, agencije mogu da isporuče veću vrednost svojim klijentima i poboljšaju svoj krajnji rezultat.

Da, naš tim pruža usluge SEO optimizacije. Kontaktirajte nas za detalje.

Naša podrška je dostupna 24/7 tokom cele godine.

Nije neophodno. Naša usluga održavanja WordPress-a je dostupna i za sajtove koji nemaju hosting kod nas.

Da. Pošaljite nam e-mail na info@artloper.com ili nas kontaktirajte na +381604634747 za dodatne informacije.

Da bismo pružili sveobuhvatnu podršku za WordPress, biće nam potreban administratorski nalog u WordPress-u i pristup vašem serveru, obično preko CPANEL-a ili preko vašeg naloga za hosting, tako da možemo sve da podesimo i rešimo sve probleme koji se pojave. Osim toga, prikupljamo samo standardne informacije za obračun i adresu e-pošte za obaveštenja.

Da, možete promeniti svoj paket u bilo kom trenutku.

Trudimo se da budete zadovoljni našim uslugama. Međutim, ako iz bilo kog razloga želite da otkažete svoj nalog u toku tih trideset dana, pretplata neće biti produžena za naredni mesec.

Kvalitetan veb host čini ogromnu razliku u performansama vaše veb lokacije i može poboljšati rangiranje vašeg pretraživača. Ako ste zadovoljni svojim trenutnim hosting uslugama, onda postoji velika šansa da će sve biti u redu. Za korisnike koji imaju probleme sa svojim hostingom ili traže više performansi, možemo vas uputiti na pristupačne, visokokvalitetne hosting provajdere koji su prilagođeni vašim potrebama.

Ako ažuriranje jezgra, dodatka ili teme WordPress-a izazove kvar na vašoj veb lokaciji, mi ćemo to popraviti ili vratiti rezervnu kopiju. Uvek imamo na raspolaganju rezervnu kopiju sajta pre nego što primenimo ažuriranja i testiramo posle. Ponekad dodaci jednostavno nisu kompatibilni sa najnovijom verzijom WordPress-a ili ih više njihov programer ne održava. U tim slučajevima, potrudićemo se da pronađemo adekvatnu zamenu.

Naš tim će vam pomoći dok vaša veb lokacija ne bude čista, bezbedna i ponovo vidljiva onlajn.

Možete kontaktirati naš tim za podršku putem telefona ili chata uživo da biste razgovarali o problemu koji imate sa svojom veb lokacijom. Dobićete uputstva za rešavanje problema što je pre moguće.

Možete se pretplatiti na pakete za održavanje WordPress-a koji su dostupni ovde, za kontinuiranu podršku za vašu veb lokaciju. To će vam pomoći da uštedite mnogo vremena i sprečite mnoge bezbednosne probleme. Uz naš tim za podršku, spreman da vam pomogne kad god vam zatreba.

Možete nam postaviti onoliko pitanja koliko želite, a ako je vaš zahtev pokriven vašim planom, mi ćemo se odmah pobrinuti za to. Naši planovi uključuju do petnaest (15) minuta ispitivanja problema po zahtevu bez dodatnih troškova. Ako problem zahteva detaljniju analizu i istragu, poslaćemo procenu troškova da bismo istražili i rešili problem.

Plaćanje se vrši direktno na tekući račun firme.

Nudimo:

 • 24/7 podrška
 • Brz odziv
 • Planirani izveštaji
 • Fleksibilne cene
 • Popust na više domena

Još uvek imate pitanja? Onda

Kontaktirajte nas za hitnu WordPress podršku

Kada se suočite sa izazovima na vašem WordPress sajtu, mi smo ovde da pomognemo. Popunite donji formular kako biste nam opisali problem, i brzo ćemo pružiti rešenje.
Dostupni smo uvek kad vam je potrebna naša pomoć. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam se javiti u roku od 10 minuta.
  Besplatan pregled stanja WordPress sajta

  Ako imate problema sa vašim WordPress sajtom, bez obzira na prirodu problema, prvi korak je da zatražite pregled stanja WordPress sajta - pogledaćemo šta se dešava ispod površine.