O nama

Naša Priča: Osnivanje Artlopera 2012. godine

Umetnost u kodiranju

U svetu u kojem se umetnost i tehnologija spajaju, Artloper stoji kao izraz spoja ovih dveju sfera. Naša firma proizilazi iz istinske inspiracije umetnošću, u kojoj su programeri preoblikovali svoje umetničke veštine u kreativno pisanje koda.

Iz umetnosti do kodiranja

Artloper je nastao iz ličnog putovanja umetnika koji su prešli granicu između umetnosti i tehnologije. Inspirisan bogatstvom ličnog umetničkog iskustva, naš tim programera koristi kodiranje kao novo sredstvo izražavanja svoje kreativnosti.

Kreativnost u kodiranju

U našoj firmi, kodiranje je više od tehničkog zadatka – to je izvor inspiracije i kreativnosti. Naši programeri koriste svoje umetničke veštine i senzibilitet kako bi stvorili kod koji nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan.

Artloper je stvoren iz duboke ljubavi prema umetnosti

Naši programeri su umetnici digitalnog doba. Inspirisani bogatstvom kreativnosti koja definiše svet umetnosti, naš tim programera koristi kodiranje kao sredstvo za izražavanje svojih umetničkih vizija.

Inovacija u tehnologiji, inspiracija iz umetnosti

Kroz naš rad, težimo da spojimo najbolje od dva sveta – inovaciju u tehnologiji sa inspiracijom iz umetnosti. Kreiramo digitalna iskustva koja su ne samo funkcionalna, već i emotivno duboka, donoseći umetnički pristup u svet kodiranja.

Sinteza umetnosti I tehnologije

Artloper je rezultat sinteze između umetnosti i tehnologije. Naša firma postavlja novi standard u digitalnoj kreativnosti, kombinujući estetiku, emocionalnost i inovaciju kako bismo stvorili proizvode koji inspirišu, zabavljaju i osnažuju.

Naša vizija

Vizija Artlopera je da postane lider u domenu digitalne umetnosti i tehnologije, istražujući nove horizonte kreativnog kodiranja i stvarajući proizvode koji su inspirisani umetnošću. Pozivamo vas da se pridružite našem putovanju i zajedno istražimo lepotu spoja između umetnosti i kodiranja.

Artloper – Gde se umetnost susreće sa kodom.

Artloper – Gde umetnost postaje kod.

Sass

Naša misija

Naša posvećenost transparentnoj, iskrenoj i konstruktivnoj komunikaciji ključna je u oblikovanju kulture poverenja i integriteta.

Sass

Naše vrednosti

U svakoj interakciji, kako međusobno tako i sa našim klijentima, težimo da budemo izuzetno obzirni i pažljivi.

Sass

Naši ciljevi

Nastojimo da postignemo izvrsnost u svim aspektima našeg poslovanja, istovremeno nastojeći da premašimo očekivanja naših klijenata, uvek idući korak dalje.

Artloper kultura

U skladu sa našom kulturom u Artloperu, osobe i preduzeća sa kojima sarađujemo mogu očekivati odgovorno i primereno ponašanje. Naša čvrsta posvećenost vrednostima i kreiranju prijatne radne atmosfere čini nas pouzdanim partnerom u svakom aspektu naše saradnje.

Naši klijenti o nama