Outsoursing

Pružamo kompletnu podršku u dizajniranju i razvoju WordPress sajtova i pomažemo Vam da podignete svoje online prisustvo na viši nivo.

WordPress outsourcing efikasno rešenje

Naša ekipa stručnih WordPress developer-a nudi ne samo izuzetnu stručnost u razvoju i održavanju vaših WordPress sajtova, već pruža i dodatne beneficije koje sežu izvan samog poslovnog aspekta. Kao vaša produžena ruka, naši uslužni pristupi su usmereni ka agencijama, PR kompanijama i SEO stručnjacima.

Želimo da olakšamo agencijama i kompanijama put ka profitabilnosti bez nepotrebnih opterećenja. Bez briga o zdravstvenim problemima zaposlenih ili troškovima opreme, naš specijalizovan tim je uvek dostupan da pruži sveobuhvatnu podršku vašim WordPress zahtevima, doprinoseći stabilnosti i efikasnosti vašeg poslovanja.

USLUGE WORDPRESS OUTSOURCINGA

Naša outsourcing usluga za WordPress omogućava vam da se oslonite na stručnost našeg tima za poboljšanje vašeg online poslovanja.

PRILAGOĐEN RAZVOJ WORDPRESS-A

Pružamo potpuno prilagođen razvoj WordPress web sajtova, osiguravajući da vaša stranica bude unikatna i funkcionalna.

WORDPRESS BEZBEDNOST

Pružamo visoke standarde bezbednosti za vaš WordPress sajt, štiteći ga od potencijalnih pretnji i rizika.

WORDPRESS MIGRACIJA

Pružamo uslugu migracije sa drugih platformi na WordPress, omogućavajući bezbedan prelazak bez gubitka podataka ili funkcionalnosti.

WORDPRESS SEO

Garantujemo potpunu SEO optimizaciju vašeg WordPress sajta, omogućavajući vam visoku vidljivost na pretraživačima.

E-COMMERCE

Razvijamo robustne e-commerce platforme u WordPress-u, olakšavajući upravljanje proizvodima i narudžbinama.

WORDPRESS ANALITIKA

Pružamo analizu performansi WordPress sajta i optimizujemo strategije kako bismo poboljšali korisničko iskustvo i stopu konverzije.

OPTIMIZACIJA BRZINE

Naša usluga optimizacije brzine za WordPress poboljšava performanse vašeg sajta, osiguravajući brže učitavanje.

MOBILNE APLIKACIJE

Transformišemo vaš WordPress sajt u mobilnu aplikaciju za iOS i Android, pružajući korisnicima besprekorno iskustvo na mobilnim uređajima.

INTEGRACIJA

Naš tim integriše vaš WordPress sajt sa različitim platformama i alatima, osiguravajući da vaša online prisutnost bude sinhronizovana i efikasna.

Proces Outsourcinga

Naš proces za outsourcing WordPress web sajtova obuhvata nekoliko ključnih koraka kako bismo vam pružili najbolje moguće rešenje. Broj koraka može varirati u zavisnosti od kompleksnosti projekta i specifičnih zahteva klijenta, ali ovo je osnovna struktura koju pratimo:

Process

1 KORAK: Prihvatanje projekta

Vaši zahtevi za outsourcing WordPress web sajtova se obrađuju i analiziraju kako bismo utvrdili najefikasnija i najodgovarajuća rešenja za vaše potrebe.

Process

2 KORAK: Razvoj WordPress sajta

Nakon što definišemo šta vam je potrebno, naš tim započinje izradu WordPress sajta sa prelepim dizajnom i funkcionalnostima koje odgovaraju vašim zahtevima.

Process

3 KORAK: Revizija i integracija sadržaja

Naša agencija za outsourcing web sajtova vam predstavlja završeni proizvod pre lansiranja, omogućavajući integraciju optimizovanog sadržaja za atraktivan WordPress sajt.

Process

4 KORAK: Revizije i kontrola kvaliteta pre pokretanja

Nakon pregleda sajta i sadržaja, prihvatamo vaše sugestije i primenjujemo ih, dok sajt prolazi kroz naš rigorozan proces kontrole kvaliteta.

Process

5 KORAK: Beta testiranje

Pre pokretanja, sprovodimo beta testiranje da identifikujemo eventualne greške koje treba ispraviti pre finalnog pokretanja.

Process

6 KORAK: Redovno održavanje i ažuriranje

Nakon lansiranja, kontinuirano održavanje je ključno za funkcionalnost i sigurnost sajta. To podrazumeva redovna ažuriranja, sigurnosne provere i podršku za unapređenje performansi sajta.

Proces outsourcinga WordPress sajtova: od početka do održavanja

Ovaj prošireni proces outsourcinga WordPress web sajtova odražava našu posvećenost pružanju podrške tokom celog procesa, kako bi vaš sajt bio uspešan i funkcionalan i nakon što je pušten u rad.

KONSULTACIJE SA WORDPRESS TIMOM

Zakažite besplatne konsultacije!

Naš tim sa iskustvom u održavanju WordPress web sajta nudi besplatne konsultacije od 30 minuta kako bismo Vam pomogli sa svim pitanjima vezanim za održavanje i sigurnost Vašeg WordPress sajta.

Kontaktirajte nas za Outsoursing usluge

Kontaktirajte nas za outsourcing ponudu!