Wordpress usluge

Bez obzira da li vam je potrebna izrada sajta, optimizacija ili redovno održavanje, naša agencija je vaš pouzdani partner koji pruža sve potrebne WordPress usluge.

Kompletne WordPress usluge

Posvećeni smo pružanju širokog spektra usluga za WordPress sajtove. Naš cilj je da obezbedimo personalizovana rešenja, koja će unaprediti funkcionalnost i performanse vašeg sajta.

Ažuriranja WordPress-a

WordPress redovno izdaje ažuriranja, koja rešavaju probleme, dodaju nove funkcionalnosti, optimizuju kod i unapređuju sam WordPress sistem.

Ažuriranja WordPress tema i dodataka

Tema i dodaci za WordPress se redovno ažuriraju kako bi iskoristili nove funkcionalnosti WordPress-a, ali i poboljšali kod, bezbednost i pouzdanost.

Sigurnosne kopije

Sigurnosne kopije su izuzetno važne za obezbeđivanje zaštite vašeg sajta. Redovno pravimo sigurnosne kopije radi bezbednosti WordPress sajta.

Provera grešaka

Detekcija i ispravljanje grešaka na WordPress platformi, temama i dodacima je ključna za održavanje stabilnosti i funkcionalnosti sajta. Redovna provera grešaka pomaže u sprečavanju ozbiljnijih problema.

Praćenje dostupnosti

Kontinuirano praćenje dostupnosti vašeg sajta je važno kako biste blagovremeno reagovali u slučaju problema ili prekida rada. To nam omogućava da brzo rešimo bilo kakve tehničke probleme i minimiziramo vreme nedostupnosti sajta.

Provera vremena učitavanja

Brzina učitavanja stranica igra ključnu ulogu u korisničkom iskustvu. Redovno proveravamo vreme učitavanja stranica kako bismo identifikovali i rešili bilo kakve performanse koje mogu uticati na brzinu sajta.

Skeniranje bezbednosti i uklanjanje malvera

Internet je prepun pretnji, a naš tim je tu da se pobrine za zaštiti vašeg sajta. Redovno skeniramo sajt kako bismo otkrili potencijalne bezbednosne probleme i uklonili eventualne malvere.

Provera firewall crnih lista

Provera crnih lista na firewall-u nam pomaže da identifikujemo sumnjive posetioce ili adrese koje se često pojavljuju na vašem sajtu. Na taj način možemo da preduzmemo dodatne mere zaštite, ukoliko je to potrebno.

Provera stanja
WordPress sajta

Periodična provera stanja WordPress sajta nam pruža osnovni pregled ključnih komponenti vašeg sajta. Na taj način možemo da identifikujemo potencijalne probleme i preduzmemo korake za održavanje i poboljšanje stanja vašeg sajta.

Provera cron poslova i objavljivanja

Cron poslovi se koriste za zakazane zadatke kao što su objavljivanje sadržaja ili pravljenje sigurnosnih kopija. Redovno proveravamo da li ovi poslovi pravilno funkcionišu kako bismo obezbedili da se zadaci izvršavaju u odgovarajuće vreme.

Upravljanje spam komentarima

Iako spam komentari mogu biti neprijatni, mi smo tu da se pobrinemo za njih. Kontinuirano pratimo i upravljamo njima kako bismo očuvali integritet vašeg sajta i poboljšali korisničko iskustvo.

Optimizacija performansi

Poboljšanje brzine učitavanja i performansi vašeg sajta kroz optimizaciju slika, keširanje, kompresiju fajlova i druge tehnike kako bi se postigla bolja korisnička interakcija.

Nadzor bezbednosti

Bavimo se kontinuiranim praćenjem bezbednosti sajta kako bismo detektovali i sprečili potencijalne sigurnosne napade ili propuste.

Testiranje kompatibilnosti

Obavljamo proveru kompatibilnosti WordPress verzije, tema i dodataka kako bismo osigurali da rade ispravno zajedno i ne izazivaju konflikte.

Migracija sajta

Vršimo sigurno premeštanje sajta sa jednog hosting provajdera na drugi ili sa jednog domena na drugi.

Ažuriranje sadržaja

Ažuriranje sadržaja uključuje dodavanje, izmenu ili brisanje sadržaja na vašem sajtu kako bi sadržao isključivo relevantan sadržaj.

Integracija društvenih medija

Pomažemo vam da integrišete društvene medije na vašem WordPress sajtu, omogućavajući vam da delite sadržaj sa vašeg sajta na različitim platformama društvenih medija. Ovo vam pomaže da povećate prisustvo na društvenim mrežama i proširite doseg vašeg sajta.

Kontinuirano praćenje

Uključuje redovno praćenje svih aspekata vašeg sajta kako bi se osiguralo da sve funkcioniše ispravno i da se brzo reaguje na eventualne probleme.

Konsultacije i obuka

Pružamo stručne savete, obuke i uputstva o upravljanju WordPress-om i optimizaciji sajta.

Dodatne usluge po zahtevu

Pružamo i dodatne usluge, kao što je nadogradnja PHP verzije. Naš tim je spreman da ispuni sve vaše specifične zahteve i obezbedi da vaš sajt funkcioniše besprekorno.

Hosting usluge

Pružamo pouzdan hosting za WordPress sajtove. Naš hosting obezbeđuje stabilnost, brzinu učitavanja, sigurnost i podršku koju klijenti mogu dobiti kao deo sveobuhvatne usluge. Omogućavamo klijentima da imaju sve što im je potrebno na jednom mestu, od održavanja i podrške sve do samog hostinga sajta.

Kontaktirajte nas za WordPress usluge

Javite nam se za sve što vam je potrebno u vezi sa WordPress platformom.
Bilo da imate pitanja ili želite unaprediti funkcionalnosti svog sajta, ispunite formu ispod i očekujte brz i personalizovan odgovor.